10 Comments

 1. Legyen! 😀
  Már hangoztattam, hogy sajnos az én életemből a TF valahogy kimaradt…
  Ugyanakkor még így is nagyon tetszenek a bemutatóid! (És ilyen koppintás unboxing-hoz nem is kell előismeret, ha meg kelleni fog azt gondolom majd úgy is előadod)
  Csak így tovább!

  • Nyugi, majd én kárpótollak TF téren 🙂
   Hát sok előismeret nem kell hozzá, max annyi, hogy miután már túl vagy a 70. TF figurádon akkor már felfigyelsz tapasztalatból dolgokra és már a dobozból kiszúrod, hogy “ez bizony egy rakás szar” mert sajnos nem egy ilyen is van. Viszont van olyan figurám is, ami pl fém elemeket is tartalmaz, az is egy nagyon jó figura és az is jó vétel volt.
   Kösz, igyekszem majd 😀

  • Szia, hát ez a kérdés most váratlanul ért O_O Nem adok el TF figurákat, inkább gyűjtöm őket.
   Ha kíváncsi vagy a figuráimra akkor a youtube videóim között találhatsz nem egyet 🙂
   Ha figurákkal kapcsolatban akarsz kérdezni, állok rendelkezésedre 🙂
   Ha piros kapszulát szeretnél, sajnálattal közöljük, hogy jelenleg nincs raktáron.
   Ha tudni szeretnéd kik üldöznek nyomd meg a 3-as gombot!

    • Bocs, hülye vagyok, gyártási hiba 😀
     Hát én így mindenhonnan boltokból szoktam eddig venni, vagy ismerősöktől megvenni, netről TF figurát még nem rendeltem, de ilyen helyeken, hogy vatera meg olx is szoktam nézegetni, bár ott jópár sajnos már eleve sérült, vagy rohadt drága:( Mondjuk már a boltokban is sajnos, ezért figyelem az akciókat és a koppintásokat

  • Szóval egy combiner kellene…hm…tudod a nevét? Vagy esetleg, hogy hány darabból áll és hogy néz ki? Koppintás vagy eredeti? Esetleg valamelyik sorozatban benne volt? Álca vagy Autobot?

 2. Szerintem is legyenek még ilyen videók, de legközelebb próbáld világosabb háttér előtt felvenni mint a régebbi videóknál, mert a fekete robot sötét háttér előtt nem a legjobb kombináció.

  • Tudom, eleinte nem is akartam megcsinálni, mert munka után voltam és tudtam, hogy befog sötétedni, hogyha elkezdem venni, de mondom most már csak azért is nekiállok 😀
   Kösz, igyekszem majd még készíteni 🙂 Azokat tervezem következőknek bemutatni, amik a háttérben voltak

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*